Како да станеш богат


Околу 1% од милионерите кои сами стигнале до своето богатство ги имаат направено своите пари преку трговија со акции на берзата, сопствени изуми, шоу – бизнисот, добитници на некоја игра на среќа и други ретки извори. За поголемиот дел од нас кои не можат да се потпрат на овие извори, но сме сериозно заинтересирани да станеме побогати од тоа што сме сега, Брајан Трејси во горенаведеното видео има неколку совети за да ви помогне во исполнување на вашиот сон. Уживајте