Туториал

Сакате нов животен план? Сега е моментот

Ако некогаш се почувствуваш дека се наоѓаш на раскрсница, несигурен по кој пат да тргнеш, знај дека не си единствен. Многу луѓе се соочуваат...

ТЕСТ: Дали сте задоволни од својата работа?

Вашето задоволство на работа зависи од многу фактори. Тука се емоциите, способностите, финансиските потреби и самата работа. За да дознаете дали Вашата работа е...
video

Social Media Маркетинг (Facebook, Reddit, YouTube)

Туторијал кој објаснува како да ја подобрите вашата mаркетинг стратегија користејќи Facebook, Reddit и YouTube.
video

Чекор по чекор до креирање на успешен бизнис план

Запознајте со од А до Ш за тоа што бараат инвеститорите, таргетирање на клиенти, рабирање на големината на пазарот и започнување свој бизнис. Бизнис плановите се инхерентно...
video

Креирање на веб страна користејќи WordPress

Чекор по чекор туторијал за како да се направи веб страна користејќи Wordpress (Hueman темплајт). Темата е "responsive" и може да биде користена за повеќе...
video

Креирање на едноставно лого користејќи Adobe Illustrator

Преку овој туторијал ќе се запознаеме со основите за креирање на едноставно лого користејќи Adobe Illustrator. Преку додавање на различни ефекти ќе може да...

Like Us